Financieel en hypotheek adviseurs te NIETAP

Wij zijn een onafhankelijk en veelzijdig assurantiekantoor, opgericht in 1994 en gevestigd in Nietap (Leek-Roden) onder algehele leiding van Roel Jullens. Onze hypotheekafdeling staat onder leiding van Froukje Brink.

Als u op zoek bent naar service en deskundigheid, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en spaarrekeningen. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop.

Uiteraard stopt onze dienstverlening niet na het afsluiten van een verzekering. Wij houden gedurende de looptijd van verzekering geregeld contact met u voor eventuele aanpassingen en natuurlijk verzorgen wij de afhandeling van uw schades en andere wijzigingen.

Alles onder één dak

Veel mensen sluiten in de loop van hun leven bij verschillende intermediairs polissen af. Wij streven er na dat alle polissen via ons kantoor gaan lopen. Dit voorkomt dubbele of zelfs geheel overbodige dekkingen met als bijkomend effect te veel premie.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om al uw verzekeringen na te kijken en in overleg met u te bepalen wat gehandhaafd kan blijven en wat voor verbetering vatbaar is tegen een aantrekkelijke premie. Nadien mag u bepalen of u uw zaken via ons kantoor wilt laten lopen. Nimmer zullen u hiervoor kosten in rekening gebracht worden.

Zo heeft u voortaan alles onder één dak; goed geregeld, een stuk overzichtelijker en in de meeste gevallen nog veel voordeliger ook.